artik ulkemizin yuzde 99 u musluman degil 

kapat
  1. buraya türbanla ve türbanlıyla dolayısıyla akp ile ilgili olumsuz entry girenleri çıkarırsak doğruluğu su götürmez olan cümle. (bkz: aforoz)

peşin hükümlüler için peşin edit: "laiklik gidecek elbette" diyene karşı laikliği savunan partiye laiklik noteri diyenler, kendilerinde aforoz etme yetkisi de buluyorlar artık galiba.
    #2979964 (kitapkurdu, 10.02.2008 01:01)
  2. (bkz: hem laik hem musluman olunmaz)

edit : ben demedim ulan başbakan dedi.
    #2979976 (nerval, 10.02.2008 01:02 ~ 01:03)
  3. eğer kimliklerde yazana bakacaksak hala öyledir. dini inanışları açısından bakarsak zaten yüzde 99 diye bir şey hiç olmadı.
    #2979985 (cNyT, 10.02.2008 01:03)

© 2008 - uludağ sözlük

artik ulkemizin yuzde 99 u musluman degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. artik ulkemizin yuzde 99 u musluman degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu artik ulkemizin yuzde 99 u musluman degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook » reductio ad hitlerum » selcuk dereli » mesgale » malumu ilam etmek » elektrik faturami 4 5 yildir zamsiz oduyorum » cifte kavrulmus zenci » cern de orhan gencebay dinleyen bilim insanlari » korkmuyorum seni sevmekten » gelin basi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games