artik ne mi lazim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. artik aglamam lazim
  2. artik bir seyler yapmak lazim
  3. seni seviyorum ama artik olmen lazim
  4. para pusta lazim bana dost lazim
  5. bana bir baslik lazim o da bu gece lazim
  6. bana bir koca lazim o da bu gece lazim
  7. ben lazim o halde bana penis lazim
  8. bu memlekete amele de lazim muhendis de lazim
  9. bana bi kari lazim o da bu gece lazim
  10. bos ev lazim mi abi

© 2008 - uludağ sözlük

artik ne mi lazim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. artik ne mi lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu artik ne mi lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sergen atti sampiyonluk geldi » bukart » topkapi mecidiyekoy metrobus hatti » cehennem bos butun seytanlar burada » setuskur » simartilmak icin pesinden adam kosturtan hatun » sozluk erciyes » aritra » otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin » ismail besikci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games