artik gelsene 

kapat
  1. gokhan guney şarkısı.
    Gunleri ay gibi aylari sene
    Hasreti birakip artik gelsene
    Mektuplar selamlar yetmez sevene
    Gurbeti bitirip artik gelsene

Hasretine dalip anmak bir zulum
    Senden ayri kalmak inanki olum
    Cehennem azabi sanki her gunum

Usandim yoluna bakip durmaktan
    Gelenden gidenden haber sormaktan
    Bikmadinmi artik ayri kalmaktan

Aramiza baska kimse girmeden
    Gozyaslarim coskun sele donmeden
    Ugrunda can verip olup gitmeden
    Hasreti bitirip artik gelsene
    #925446 (darkness nights, 29.11.2006 13:20)

© 2008 - uludağ sözlük

artik gelsene başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. artik gelsene ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu artik gelsene nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaleci » bottle neck » enjoy the silence » kendilerine gormus gecirmis susu veren yazarlar » night eternal » karizmatik cevaplar » siham i kaza » hakeme pas vermek » webcam acan kizin msn botu cikmasi » yasamasini bilene somali cennet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci