artik daha rahat kavga edebilecegiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kuzeye dogru yatinca daha rahat uyumak
  2. bir daha hic kavga etmeyelim
  3. yok artik daha neler
  4. kizlar artik erkeklerden daha seytan
  5. kardan adaminiz artik omo yla daha beyaz bembeyaz
  6. artik daha fazla garbage entry giriyorum
  7. telekom a rahat rahat kufur edebiliriz
  8. birak rahat rahat oleyim
  9. rahat rahat sinava girmek
  10. kavga izlemek icin kavga yaratmaya calisan insan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mad money » launcher » ode to joy » yedi ogut » kavak yelleri » turkce olimpiyatlari » banned from heaven » purification » pleasure to kill » ogretmene dayilanan ogrenci » gitmek » anne hakim baba avukat abi emniyet muduru » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » hicbir seyden memnun olmayan insan » ver » 1854 » entry ve nick uyumu » 30 agustos koln almanya zirvesi » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » kendim gibi olmak istemiyorum » raki masasina oturdun iste » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » yilmaz morgul » adam sen da lafabaqiue » ingilizler » odtu bilgisayar muhendisligi » cumhuriyet halk partisi » ne » circle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa