artik biz de eskidik 

kapat
  1. 5. nesil yazar alımlarının açılmasıyla beraber, 4. nesil yazarların dilinde olması yüksek ihtimal cümle.
    (tanimadinmiben, 20.12.2007 22:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ahmet saglam » avrupa dan onde oldugumuz alanlar » deli kizim uyan » burnunu karistirirken olen adam » ahirette gote girecek entryler » gunesimin onunden cekil » eski sevgiliyi ozlemek » test yapacagim deyip test yapan hoca » picador » hataliyim sikiyosa ara » nargile kafelerin kapatilmasi » birakti hepsi » riza tevfik » muesses nizam » salvatore quasimodo » alternatif vodafone reklam replikleri » hep seni aradim » anti emperyalizm populistligi » saving us » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » belgariath » filthy whore » mircan kaya » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » kuran kurslari » violet hill » aziz yildirim » ancient devil worshipping » kathy bates a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa