artik bitsin basliklari 

kapat
  1. entry yazıla yazıla suyu çıkmış başlık örnekleri.

(bkz: bebek taklidi yapan kızlar)
    (barneygumble, 08.04.2008 10:29)
  2. aysun kayacının oyu çobana çobanınki başbakana başbakanınki bush'a....
    (redhouse un taa icinden, 08.04.2008 12:17)
  3. sözlükte uzun süre geçirmiş kişilere gına getiren başlıklardır. haklılık payı vardır.

ama demezler mi kardeşim, yeni yazarların da konu ile ilgili yazacak fikirleri vardır. ve mutlak bir inançla söyleyebilirim ki, bu fikirler kesinlikle o başlığa daha önce girilen 385 entryde değinilmemiş taptaze fikirlerdir.

nerden mi biliyorum? diğer tüm yeni ulu yazarları gibi ben de gördüğüm bir başlığın tüm entrylerini üşenmeden sıra ile okuyorum. yalanım varsa iki gözüm önüme aksın. *
    (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 08.04.2008 13:04)
  4. (bkz: başlıkları alt alta okumak)
    (ysfkdrklc, 08.04.2008 13:17)
  5. o değil de anket tarzı başlıklara büyük bir bilmişlik edasıyla * * * (bkz: ben bugün anket doldurdum) hedeydi hödöydü tarzı yazmak yok mu. aniden bitsin. hemen bitsin. biz bilmiyoruz onun anket olduğunu di mi? andaval herif seni. gir entryini gez, dolaş işte. hayır başka başlık açacaktım gelip (bkz: anket lan bu ahaha) yazarlar diye yapmadım. bitsin artık.
    (felixdecat, 08.05.2008 15:45 ~ 16:11)
  6. yapilmis en buyuk x başlıkları.
    (karin, 08.05.2008 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» prof dr ferhad nasibov » yok artik dedirten anketler » rob zombie » dust4ever » abaza ile abazan arasindaki fark » boyun citlatmak » oz cimbomlu sezgin » annabell lee » goy goy » kayip mavi cocuklar » brilliant » jurgen vogen » alo josef k » kobe bryant » rome » kupalar bizim saplari sizin » super mario » abanilmis top » parayi bulunca nick degistirmek » fitre olarak akil fikir vermek » pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » interstate 60 » orospu cocugu » kader donek bir fahisedir » turkce karakter kurbani basliklar » meleklerin cinsiyetini tartismak » sozluk ben bugun gazete okudum » everybody s gotta learn sometime » avokado a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa