artci 

kapat
  1. daha sonra büyük bir sarsıntının geleceğinin haberini veren öncü sarsıntı.
    (bkz: artci sok)
    (bkz: artci deprem)
    #684612 (asiti kaçmış kola, 01.10.2006 21:51)
  2. adı üstünde "arkadan gelen"
    #684616 (abuzittin zelzele, 01.10.2006 21:52)
  3. motorsiklet sürücüsünün arkasındaki yolcuya verilen isimdir. hoş önünde de olsa değişmez.
    #3626102 (bairam hoshtempo, 06.07.2008 02:29)
  4. (bkz: fordcu)
    #3626108 (notrinova, 06.07.2008 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

artci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. artci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu artci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yandaki okul servisi » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » calculus » fenerbahce amblemi » incesaz » marcel petiot » ozgur tutsak » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » beni birakip nerelere gidersin mysql server » pomak » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatma aliye » flesh for fantasy » canim cigerim » yagmur » cumartesi tum gun calismak » kitap okumamayi marifet saymak » zvjezdan misimovic » solo testte 15 piyon birakmak » tarhana » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » sonraki blog » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » guatemala » enderun sevgiler