artakalan 

kapat
  1. muslum gurses'in ask tesadufleri sever isimli albümündeki, harikulade bir şarkı.

ağır aksak kıpırdayan
    uzak uzak bu sızlayan
    simdi seni uyutmayan
    tül tül olmus hatıran

iki kışın arasında
    su kopkoyu haziran
    vahşi hazin zamanlardan
    arta kalan yarandan

yıkıldın doğruldun tekrar
    bir avuç külde uyandın
    ateşin tam ortasında
    soğukta yıkandım

rüzgar kadar çıplak duran
    koyu yeşil bu ormandan
    bize kalan bir yalanmış
    hiçbir yere sığmayan

çınla cismim her nerede
    bu mecalsiz kesik hece
    varmıyor ki hiçbir yere
    aklı kalbe bağlayan
    #655456 (thetempleoftheking, 22.09.2006 00:09)
  2. Bana bir dinletim verin,
    Biraz da zaman.

Ben bir deyim çıkarayım,
    Bir duyuru sesi ondan.

Siz bir solukta onu dinleyin.
    Sizin olsun artakalan zaman.

ozdemir asaf
    #2259340 (demester, 04.09.2007 11:28)
  3. "bak benden artakalan, biraz kül biraz duman" *
    #3805908 (ctrlshiftenter, 12.08.2008 02:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

artakalan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. artakalan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu artakalan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about artakalan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » recep tayyip erdogan a gelen ozel mesajlar » yaran futbol yorumu diyaloglari » delil » bruno mezenga » adini unutacak kadar sarhos olmak » christian correa dioniso » muro nalet olsun icimdeki insan sevgisine » efras » black mesa source » yavuzum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hadi uluengin » azrail e soylenecek sozler » hulagu han » ustaligin bir bilim olmasi » icelt » akp komur iliskisi » cikita muz » solun ne istedigini degil ne istemedigini bilmesi » gavan » futbol tarihinin en ilginc kirmizi karti