art direksiyon 

kapat
  1. art direktorün yandan yemişi.
    #1428377 (alfred hickorkmaz, 19.03.2007 02:29)
  2. bugün duyduğum bir tanıma göre de esasen art direktörü de yöneten kişi imiş.
    #1431436 (alfred hickorkmaz, 19.03.2007 23:55)
  3. bir diğer alternatifi için; (bkz: trafiker)
    #1432595 (manik depresif, 20.03.2007 13:59)

© 2008 - uludağ sözlük

art direksiyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. art direksiyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu art direksiyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni alinan pc yi cokertmek » what the fuck is that » virginia gold » bon iver tarzi baslik acma rehberi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » 10 ekim » bilgi ve belge yonetimi » le fabuleux destin d amelie poulain » ali cevat akkoyunlu » gul ki » nietzsche agladiginda » turkiye de internet sozluk kulturu » fifa 09 daki genc yetenekler » yabanci gruplarin turkce mealleri » f 16 fighting falcon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mesut yar » hayatin cekilecek cile olmamasi » haber sicmak » silence is golden » arnavut kaldirimi » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » ask susturur » vicdani ret » sucugu dogradiktan sonra soymak » sozlugun en durgun oldugu saatler » schizo » bugun benim dogum gunum » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » dunya evi » avasin