arnold civardanegezer 

/ 12
kapat
  1. efsane de denilebilir kişisi. biz onu elyaf prenses yada alwayssleepy ken de cok ama cok sevdik...
    #1060708 (nirvana, 26.12.2006 18:58)
  2. (bkz: arnold şirdansevervegezeraradamastırbasyonceker)
    #1061102 (sad but true, 26.12.2006 20:07)
  3. bir başkası için; jean cloude van damme/don kilot handan (serbest çağrışım).
    #1283141 (tanimadinmiben, 10.02.2007 00:02)
  4. en beğenilen entrylerimde ama kendisi yok ortalarda.
    #1336427 (minti, 23.02.2007 00:41)
  5. (bkz: terminatör)
    #1814378 (balta, 24.06.2007 12:11)
  6. plaza insanı olduğundan mütevellit sıkıntılı zamanlar yaşamaktadır, kendisine galatasaray lisesi civarında zirve hazırlıkları yaparken kelebek formatında, yahut veli efendi hipodromunda gazi koşusuna 5 ytl bastığında rastlanabilmektedir. çok eski dost çok eski yazar arkadaş sözlük romanlarında cümlelerimi tamamlayan klavye üzerinde uyumama vesile olan bizim evde bir zirve eşliğinde uludağ sözlük yazarları ile hasret giderebilmesi için çalışmalara başlayacağımdır. şu an kendisine kas güdümlü msj atıyorum diri vücudu titresin tüm sözlük ahalisini sevgiyle kucaklayabilsin diye.

ve buradan kendisine sesleniyorum "lan yeni eve taşındık hala gelmedin de iki lafın belini kıramadık" ev hediyesi de istemiyoruz kiltini giy, viking kızı moduna gir tak takıştır bi kahve yap yeter. o kadar da severim bak dikkat edersen bi çay koy demedim. çok özledik lan bi buldurun be.
    #3023746 (robert neville, 18.02.2008 14:07 ~ 14:08)
/ 12
© 2008 - uludağ sözlük

arnold civardanegezer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arnold civardanegezer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arnold civardanegezer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koyuncul » zengin oldugunu belli etmek icin cabalayan yazar » yeni baslayanlar icin istanbul » kirmizi isikta gecen araba » serdar ortac » asla icilmemesi gerekenler » asik olup kalbe gommek » credoquiaabsurdum » basligin ikinci entrysinin ve simdi ayarlar olmasi » attraction a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games