armut agaci 

kapat
  1. orjinal adı albero delle pere olan italyan yonetmen Francesca Archibugi nin 1998 yapımlı filmi. siddharta adındaki cocugun kotu kadın olan anasının hastalık sebebiyle kotu dusmesi kucuk kardesiyle ilgilenmek zorunda kalmasını anlatan filmdir. sonu hüzünlüdür.siddharta nın muzik grubu vardır. soundtrackleri muhtesem olmasına ragmen bulunamamaktadır maalesef.
    #1056460 (heidi, 25.12.2006 23:37)
  2. Bilimsel adı Pyrus Communis olan,boyu da 12-13 metreye ulaşabilen ağaç türü.Gülgillerdendir.Avrapa'ya özgü bir meyve ağacı olsa da,dünyanın çok çeşitli ülkelerinde yetiştiriciliği yapılır.Soğuğa dayanıklıdır.Bu nedenle farklı iklimlerde yetiştirilebilir.Kültür yoluyla üretilmiş çok sayıda çeşidi vardır.Çoğu akrabası gibi o da Nisan-Mayıs aylarında çiçeklenir.
    #1707682 (Rick Blaine, 31.05.2007 13:02)

© 2008 - uludağ sözlük

armut agaci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. armut agaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu armut agaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigortacilik » istanbul » dedem gaflet ve ben » 4 8 15 16 23 42 » sozlukteki selanikliler » sinek ilaci puskurten aracin arkasindan kosan sinek » yagmurun elleri » eflin » agzina biber surerim » carmadon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci