armator 

kapat
  1. deniz ticaretini kendi gemileri vasıtasıyla kullanan kişilerdir. hukukta ki karşılığı donatandır.
    #84649 (otisabii, 23.02.2006 21:43)
  2. kurucusunun nuh peygamber olduğuna inandığım , hatta aşka gelip en büyük armatör nuh a.s. dır dediğim meslek dalı.

(bkz: biz seni alemlere armatör diye yarattık)
    (bkz: tövbe haşa)
    (bkz: ateş bizi çağırıyo)
    #763510 (altobelli, 22.10.2006 15:23)
  3. ozhan canaydin'ın mesleği.
    #3784793 (minik mavi balina, 07.08.2008 19:32)

© 2008 - uludağ sözlük

armator başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. armator ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu armator nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solugundan optum seni » you have a cete savaslari invitation » garfield » sozlukteki biktiran futbol tartismalari » behemoth » 3 uncu kaleci » window shopper » alex in attigi golle 2 0 olan mac » denizin buz gibi sularindan » insanla ilgili basliklara kime ne yazan yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games