arkaya takilan var 

kapat
  1. mahalle çocuklarının sokaktan geçen kamyonetlerin kasasına tutunmasını gören mahalle gammazlarının şöförü uyarmak için kullandıkları söz öbeği.
    #1461408 (t bag, 28.03.2007 02:00)
  2. mahalleden geçen karpuz kamyonlarına ya da sinek ilacı sıkan kamyonetlerin arkasına takılan çocuklardan bir kaç tanesi o araçlara yetişemediklerinde, "ulan ben takılmıyorum,bunlar da takılmasın" diye, şoföre bas bas bağırıp ispiyon etmek suretiyle sarf ettikleri cümledir.
    -amca arkaya takılan var!
    ş: lan! inin lan! bak indirmeyin beni arabadan!
    çocuklar: lan zübeyir allah belanı versin. ibnetör sen yetişemedin diye bizim neden ispiyonluyon.
    -banane oğlum.sizde binmeyin.ahah
    çocuklar: sen dersin bir daha hadi gidelim diye.gelme oğlum bizle istemiyoruz seni aramızda.
    #1461413 (iceri terligi, 28.03.2007 02:04)
  3. (bkz: asilma depoya gider)*
    #1461433 (mulayim, 28.03.2007 02:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkaya takilan var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkaya takilan var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkaya takilan var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkaya takilan var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » eski sevgiliye klibimde oynar misin demek » siyasi sube » polis kiligina girip ortalikta kiz kacirma » ders calismak lazimken calismamak » idris i bitlisi » cok guzel hareketler bunlar » punisher » kevin costner » 1 elham » guido di pietro » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nas suresi » dizustu bilgisayar » melekler » cocukken hayal edilen tanri sekli » bab aziz » 6 nci hudut alayi » sevgilisine nevresim hediye eden erkek » altichiero » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » sew7