arkasina bakmadan gitmek 

kapat
  1. dönüşü olmayan gidişlerde yapılması olası harekettir.bu hareket yapılmazsa gidişin gecikeceği düşünülür.
    #1358384 (yazaroglan, 28.02.2007 17:21)
  2. kapı çarpılarak yapılırsa daha bir karizmatik olur bu durum
    #1358393 (dalton ana, 28.02.2007 17:24)
  3. gidiyorsan bakmaman lazım arkana. tereddütün olmaması lazım, tereddütlerin varsa. gidiyor ama gitgide eksiliyor gibi hissediyorsan dönüp dönüp gittiğin yerlerin küçüldüğüne üzülüyorsan...
    kusura bakma kardeşim sen yollarda ziyan olacaksın demektir. o yüzden ya arkanı dönmeden git ya da gitmeye arkanı dön.
    #2920305 (balyancho, 30.01.2008 17:42 ~ 17:43)
  4. öldürmektir geride kalanı.bakmamak giderken arkaya,her $eyi göze alıp unutmak istemektir.geri dönü$ü olmadan gitmektir.giderken bakmamak arkaya,bir damla gözya$ının süzülmesidir gözlerden.çığlıkların kopmasıdır insanın içinde.bağırmak ama sesini duyuramamaktır.üzülmektir,umutlanmaktır ''belki'' diye.anlayınca bakmadığını,bakmayacağını öylece bakakalmaktır gidenin arkasından.anlamak gidenin arkasına bakmayacağını,arkasını dönüp gidememektir.i$te böyle bir $ey...
    #2979132 (delininbiriyimben, 09.02.2008 23:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkasina bakmadan gitmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkasina bakmadan gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkasina bakmadan gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkasina bakmadan gitmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » takim arkadaslari ariyoruz » hukuki fiil » chp nin satanist acilimi » van gundy » sevgilinin ailesi ile tanismak » ben bu yaziyi sana yazdim » turk tanrilari » son ders ask ve universite » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » evan handler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alkim kitabevi » tanriyi kim yaratti » palladio » beni hak ediyorsun » 5 aralik 2008 beyazit mitingi » ballon d or » hal etmek » istanbul sokaklari » prodavat » madeline zima