arkasi saglam yazar tribi 

kapat
  1. genellikle yazar üzerinde egolarını tatmin etmeye yönelik eylemlerde bulunurlar.bir nevi tempra, bir nevi traktör edasında sözlük semalarında dolaşırlar. damperli kasa çekmekte üzerlerine yoktur.
    #2945336 (Cagliari, 03.02.2008 23:06)
  2. gereksiz ve amaçsız triplerdir. ota boka birşeyler söyleme yetkisini kendilerinde görürler. dikkat çekmek içinse ellerinden geleni yaparlar. özel mesaj yoluyla tahrik etme yoluna giderler. üçün birini alınca kendileri tahrik olurlar. hakaret ve kürfür yoluna giderler. böyledir bunların tripleri.
    #2947508 (irishstorm, 04.02.2008 11:47)
  3. o kadar darbe yemesine rağmen arkası hala bozulmamış, yamulmamış yazar tipinin arkasını gere gere gösterdiği durumdur. "bak o kadar geçirdiler hala sağlam hala sağlam" diye böbürlenirler.
    #2949113 (bendoktordegilimhekimim, 04.02.2008 17:01)
  4. (bkz: dağıtırım lan burayı)
    (bkz: aklınızı alırım)* * *
    beceriksiz yazar tribidir. espri amaçlı yazılmıştır. ciddiye alıp, sinirlenip kendinizi harap etmeyinizdir.
    #2949239 (Moby Dick, 04.02.2008 17:23 ~ 18:06)
  5. (bkz: benim zall ile göz göze gelmişliğim var)
    (bkz: sen kimsin lan)
    #2949593 (wholen, 04.02.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

arkasi saglam yazar tribi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arkasi saglam yazar tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkasi saglam yazar tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgisayara virus girmesi » 66 lira verip kale arkasinda mac izlemek » otobuste kitap yazmak » wwa » hayaldeki adsiz kadin » evi pirelerin basmasi » yobaz sirin » cok kastim 29 karakter rumuza » arnold auerbach » ev kendinizin mi yoksa kira mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci