arkamdan seri eksi oy veren ibne geliyor 

kapat
  1. her yazdığı entry anında eksi oy alan yazarın paronayasıdır.
    #3301063 (deluruk, 21.04.2008 21:07 ~ 21:10)
  2. her yazmaya başladığımda gene başladık kesin arkamda paranoyasının sloganıdır. yazar bir süre sonra 'ahaaa bunu kaçırdı..!' demek suretiyle tanımadığı kişiyle yarış içine girer...
    #3450594 (gLazada, 26.05.2008 17:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkamdan seri eksi oy veren ibne geliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkamdan seri eksi oy veren ibne geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkamdan seri eksi oy veren ibne geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkamdan seri eksi oy veren ibne geliyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » yazarx » aytac durak » arif avize » merve yi tavla » yemekteyiz » dunstable » kak » bedfordshire » bluevelveizm » vaudeville for vendetta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fasildayiz » bir feryadim var butonu » fewzi1907 » avast » eric djemba djemba » adini unutan adam » sungur savran » senay yildiz » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » szczerbiak