arkamda ordu var 

kapat
  1. buzda dans adlı yarşımada tuğba ekinci kişisinin sürekli hatırlattığı durum.ben askerlere güveniyorum vs. demektedir.şimdi o askerlerin işi gücü yok gecenin o saatinde seni izleyecekler.hadi izlediler diyelim askeriyenin verdiği maaş veya evden gelen kısıtlı parayla aldıkları kontörleri )tabi bunu sadece cep telefonu kullanabilenler için söyleyebiliriz) durduk yere sana mı harcıyacaklar.hadi harcadılar diyelim.bu adam bi gün hakkaten arkana geçip harcadığı kontörlerin karşılığını istemezmi senden.
    #1187389 (erdem_andac, 21.01.2007 23:42 ~ 22.01.2007 13:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkamda ordu var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkamda ordu var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkamda ordu var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkamda ordu var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » telefon kulubesine calim atmak » meclis lokantasi » erzen hatun kumbeti » dtp ye saygi duymak » uzo » forgot your password » mustafa denizli » devin harris » elveda rumeli » tuncay ozkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fram » duran adam » sonbahar » kurban bayrami » kobe bryant » it s raining cats and dogs » bozuyuk » kilavuzu karga olanin burnu boktan kurtulmaz » tukurdugunu yalamak » akp nin kucuk emrah acilimi