arkama gosterdigin saygiyi onume de goster 

kapat
  1. güzel türkçemin bizlere armağan ettiği ironik söz.
    özellikle arkasını dönünce konuşan öğrencilere laf söylemek isteyen öğretmenler için oldukça kullanışlıdır.
    #1130417 (snoptik, 09.01.2007 21:53)
  2. yanlış anlamaya müsait bir sözümüzdür.
    #2814153 (arabaciarabayatasget, 09.01.2008 21:17)
  3. ilk defa duyduğum bir sözdür.. irkildim..
    #2814169 (inisiyatif7, 09.01.2008 21:19)
  4. (bkz: sakat cümleler)
    #2814178 (double cross, 09.01.2008 21:21)
  5. biseksüel lafına benzer laf.
    #2814182 (wagabond, 09.01.2008 21:21)
  6. (bkz: ismet inönü kaymakamı görünce kalktı)
    #2814257 (kamil, 09.01.2008 21:33)
  7. tonlama ve kişisine göre yanlış yere sapma eğilimi gösteren cümle.
    #2814333 (Overload, 09.01.2008 21:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkama gosterdigin saygiyi onume de goster başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkama gosterdigin saygiyi onume de goster ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkama gosterdigin saygiyi onume de goster nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkama gosterdigin saygiyi onume de goster. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » meclis lokantasinin ucuz olma nedenleri » selenicereus grandiflorus » prezervatif gibi hissetmek » igrenc espriler » anlamazdin » upgrade » iki lafin belini kirmak » cumaya gittim gelcem » ladyinred » lakerda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yakin ve uzak » ahmet necdet sezer in grand ekinoks u affetmesi » bir derdim var i suratina kapamak » sozluk yazarlarinin olum sekilleri » sticker » afrika » kimlik sorulunca bacak kiran polis » judy ve uzunbacak » alone with everybody » before the devil knows you re dead