arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi 

kapat
  1. hiç öyle artistlik yapmyaın biz de biliyoruz ''facebook un'' yazmamızın gerektiğini, ama ne yaparsın karakter sorunu yaşıyoruz sözlükle...
    ya bu olay enteresan bir şey işte, ne bileyim işte yeni tanıştığın insanı facebook'a eklemediğin sürece çok samimi arkadaş olmamış sayılıyormuşsun, artık bu işlerin raconu böyleymiş...
    lan a.q. bu facebook'un kuruluş amacı ulaşamadığın, görüşemediğin eski arkadaşlarından haber almak değil miydi?
    daha dün tanıştığın ve sürekli beraber olduğun adamı eklesen nolcak, hadi onu geçtim facebook'una eklemeyince samimi olamıyor musun...
    neyse ya, girmiş bu facebook hayatımıza girmiş bir kere ve de samimiyetin en büyük göstergesi olmuş...
    #4084888 (goodboy, 13.10.2008 20:27)
  2. (bkz: facebook u olmayan yazarlar)
    #4084896 (thug life nigga, 13.10.2008 20:29)
  3. tiki dili ve edebiyatı öğrencilerinin "how to be a tikky in ten steps" ders başlığı altında haftada iki saat aldığı dört kredilik dersin konularından biridir.
    #4084913 (abisesque, 13.10.2008 20:32 ~ 20:33)
  4. facebook'un gelişmesinde arkadaşlığın yeri ve önemi şeklinde daha mantıklı hale getirilebilecek durum.
    en azından gerçeğe daha yakın olur böyle.
    listelere bakacak olursak birkaç sonradan bulunmuş ve görüşülmeyen ilkokul arkadaşı dışında genellikle sürekli görüşülen arkadaşlar vardır listede.
    yani evet, pekişen şeyler yok değil...
    #4084954 (telsehriye, 13.10.2008 20:42)
  5. kesinlikle çok büyüktür. şöyle ki;

birincisi; kişisel ileti bölümünden arkadasının halet i ruhiyesi hakkında fikir sahibi olabilirsin. " hayat beni niye yoruyosun" diyorsa mesela bankada çok sıra beklemiştir örnegin canı sıkkındır ya da " herkesin derdi ben olmusum demek ki zamanında iyi koymusum" demisse sözkonusu arkadas büyük ihtimalle ayrıldıgı sevgilisi ya da bozustugu bir arkadası hakkında birşeyler söylemiştir ve kulagına gelmiştir ayar verme çabalarındadır. bu kişisel iletilerden yola çıkarak " noldu hacı/şekerim yine canın sıkkın" tarzı mesajlarla bir muhabbetin içine girme olasıdır..

ikincisi; arkadasın olusturdugu albümlerdeki yüzlerce artislik fotografın altına yazılacak yorumlarla bir kaynasma mümkündür; "oo hacı yakmısın gene ortalıgı", "lan kolunu da atmısın kızın omuza heh heh hadi bakalım", ya da " ay canım mudo dan mı aldın bu badiyi çok şekeer" , " kurban olurum ben senin o gülüşüne sarı papatyam benim" tarzı yorumlarla kaynasma mümkündür.

tüm bu muhabbetler ortak üye oldugunuz grubun topluca görüşmeye karar vermesi sonucu olusturulan organizasyonda birebir görüşmeyle de sonlandıgında siz tekrar 10 yıl önce üzerine basılmıs kola kutusuyla top oynamaya calısan ya da etekleri ucusmasın diye dikkat ederek ip atlayan çocuklar gibisinizdir artık evet.

ancak tüm bunlardan sonra 10 yıldır farklı hayatlar yasadıgınızı anlarsınız; farklı insanlarla arkadaslık etmiş farklı okullarda okumussunuzdur belki ortak yönlerinizin az oldugunu farkedersiniz ve arkadaslıgınız kafanıza estiginde feysbuktan " dürtme " yoluyla devam eder.

(bkz: acı ama gerçek) * *
    #4085199 (hayvan herif, 13.10.2008 21:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » facebook boku » acili ezme » sevisirken dusunulebilecek en aptalca sey » postmodernizm » under the bridge » judy ve uzunbacak » irsal » arena tr » su kaynagi » dunstable » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sabah » orkun tuzel » drop on » ali kalinli » mark levinson » la soledad » sadece turkiye de gorulen olaylar » la gaceta » erkege verilen kavanoz kapagi acma gorevi » selim pusat