arkadaslarla pes turnuvasi duzenlemek 

kapat
  1. genellikle evli 4-5 arkadaşın, belirli aralıklarla birbirlerinin evinde PS2 de pes 5 yada pes 6 oynamalarıdır. hanımlar bir odada kızsal sohbetler yaparken erkekler diğer odada kavgalı küfürlü bir pes ligi düzenlemektedirler. bütün haftanın stresini yok eden bir uygulamadır. eğer turnuva fazla uzarsa akşam balkonda yatma ihtimali mevcuttur. *
    #916492 (qb1903, 27.11.2006 14:05)
  2. gece başlandığında, sabaha kadar yolu olan şey.
    #916531 (hendrix, 27.11.2006 14:17)
  3. başlandıgı zaman, zaman kavramının ortadan kayboldugu durum.
    #916610 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 27.11.2006 14:35)
  4. zaman geçirmek için muhte$em bi fikir.pes dendiğinde herkezin gözü döner ve kendinizi bir anda taktik yaparken bulursunuz. bazıları oynamamakta ısrarlı ama herkes bigün pes e ba$lıycak..
    #917332 (msghacker, 27.11.2006 17:17 ~ 17:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadaslarla pes turnuvasi duzenlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadaslarla pes turnuvasi duzenlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadaslarla pes turnuvasi duzenlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadaslarla pes turnuvasi duzenlemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » darkness falls » kaya yapi » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » faruk akbas » alkislarlayasiyorum com » bugun entry girmemeye karar verdim » sevilen dost » solculardan dayak yemek » bir feryadim var butonu » dunyanin en zor oyunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bizim evin halleri » tarihteki ilk asi » sicak cikolataya cikolata atan insan » chef goes nanners » bluevelveizm » kirilmamis spagetti istiyoruz » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » hakim bey » uypaciyakoverbeni » din bilimin bir gun ulasacagi nihayettir