arkadaslariniz sizi nasil tanimlar sorusu 

kapat

1. girdiğim mulakatlarda karşıma çıkan klasik bir insan kaynakları sorusudur. mulakatı yapan ik yetkilisi kişiliğinizle ilgili ipucu edinmek için bu tip sorular sorar. bu noktada insan acaba dürüstmü davransam burdan mı vursam yada yalan söyleyip farklı bi insan mı yaratsam diye kendine sorular sorar. edindiğim tecrubelerden çok abartmamak tarzıyla hafif süslemeler yapıp kendinizi bu şekilde anlatmakta fayda vardır.
    #3530565 (ta kendisi, 12.06.2008 22:07)
  2. tanıdığı bir kişinin, çevresinde de nasıl tanıdığını merak eden kişilerin sorusudur genellikle.
    #3535357 (yeni nesil aliye rona, 13.06.2008 23:24)
  3. -insanlar sizi nasıl tanımlar?
    -insanlar beni tanımlanamayan yürüyen obje uwo olarak tanımlar.
    #3535365 (olmekistiyorum, 13.06.2008 23:27)
  4. (bkz: hayvansın rıza)
    #3535371 (stalker, 13.06.2008 23:28)
  5. + evet sayın naif diğer sorumuza geçiyoruz. arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar?

- tanımlar için nick altına yazılanlara bakabilirsiniz. vardır orada. yani inşallah.

+ tamam sayın naif bakıyoruz nick altınıza... ooo örümcekler ağ fabrikası kurmuş ihracat yapıyor efenim. baykuşlar uçtu üzerimize sayfa açılır açılmaz. tanımlamamışlar sizi buna ne diyorsunuz?

- öhm. tanımlamamışlar demiyelim de. şimdi orada ki tanımları, bakmakla görmek arasındaki ince çizgi gözlükleriyle ele almak lazım. demek ki adamlar söyleyecek laf bulamamış. olamaz mı? adam okumuş okumuş entryleri, lan dur bi tanım atıyım demiş, bi bakmış kelimeler kifayetsiz kalmış. demek ki neymiş, arkadaşlar beni susarak tanimliyormus. buradan da şu sonuca varıyoruz ki...

+ ve evet yokum diyor.

(bkz: ühü ühü)
    #3535524 (naif, 14.06.2008 00:00)
  6. (bkz: sizin bana sormak istediğiniz bir sey var mı)
    #3535586 (myntax error, 14.06.2008 00:14)
  7. (bkz: tanimsiz ucan nesneler)* *
    #3535658 (baLim, 14.06.2008 00:29)
  8. bana değil arkadaşlarıma sor!! diye cevap verilesi sorudur.
    #3538167 (nnyykkss, 14.06.2008 20:09)
  9. + arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar ?
    - prostat
    + aa beyfendi pantolonunuz ıslanmış
    - nalet olsun ki farkındayım
    + bize müsade ehe ...
    #3538173 (tutamadim kacirdim, 14.06.2008 20:11)
  10. herkesin dürüst, sevecen, cana yakın, cömert diye cevaplayacağı sorudur. kimse yalan söylemez, herkes melek anasını satayım.
    #3538179 (citrix, 14.06.2008 20:13)
  11. objektif davranılamayan, egoya tavan yaptıran, yalanlarla bezeli bir cevaba sahip olan bir sorudur. bu soruya verilmesi gereken cevap: arkadaşım ol anlarsındır.
    #3538184 (slayer85, 14.06.2008 20:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadaslariniz sizi nasil tanimlar sorusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadaslariniz sizi nasil tanimlar sorusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadaslariniz sizi nasil tanimlar sorusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadaslariniz sizi nasil tanimlar sorusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » cartmans silly hate crime 2000 » ipsala » sibop orhan » lee cooper » crazy dance in kayseri » timmy 2000 » bir devlet adaminin kalbi kafasinda olmalidir » kurban bayramini katliam olarak gormek » pkk ya katilmak isteyen oglunu ihbar eden adam » tarla kizlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turkiye nin gelecegine yon veren insanlar » peristaltik hareket » soba borusu » ercument nadir baskin » billups » masaustune sag tiklayip yenile demek » rap » hayri kivrikoglu » guiza nin samandiraya zirhli aracla gelmesi » goge bakma duragi