arkadaslarinin takdirlerine yuz ceviren kaleci 

kapat
  1. başlığın aslı golü kurtardıktan sonra takım arkadaşları tarafından yapılan sevgi gösterilerine kayıtsız kalan kaleci'dir.

istisnasız tüm kalecilerde mevcuttur bu reaksiyon artık nasıl kaleci olunur öğretilirken buna da mı değinirler kaleci antrenörleri bilmem de, çok önemli bir pozisyonda üzerine gelen sert topu şık bir hareketle kornere atan kaleciye takım arkadaşlarının pişmiş kelle gibi sırıtarak üzerine gelmeleri, "oeherey aman da ne güzel kurtardın gel saçını kabartayım" "koç gibisin hey maşşalah" şeklinde iç seslerine "hadi anam hadi siz oyununuza bakın, adam olsaydın öyle pozisyon vermezdin" imalı bozuk atmasıdır. koluyla sırtını sarılan ön stopere "nerden geliyor bu samimiyet, topuna bak sen" der gibi kolunu zorla indirtir falan. E be mına kodumunun evladı, insanda biraz tevazu olur, "Aman efendim ne yaptım ki, yerimde kim olsaydı aynısını yapardı zaten değil mi ya" alçakgönüllülüğüyle hareket edersin. Yok, golü kurtardı ya itoğlu it, istiyorki altın işlemeli taht-ı revan'la götürülsün soyunma odasına, taşıma işini de ön dörtlü defans yapsın...
    #2239051 (bedia akarturk, 01.09.2007 00:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadaslarinin takdirlerine yuz ceviren kaleci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadaslarinin takdirlerine yuz ceviren kaleci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadaslarinin takdirlerine yuz ceviren kaleci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadaslarinin takdirlerine yuz ceviren kaleci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » cay hararet alir » billie jean » tev anadolu lisesi » yabanikimyongiller » internet maymuncugu » hayat dersi » gorulebilecek en kotu ruya » resesyon » yazarlar uzayli olsa acilacak basliklar » risalehaber com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozge yilmaz » dtp » takaya » devin harris » bir feryadim var butonu » niclas alexandersson » understation » skalds and shadows » oyle deme carpilirsin » melih gokcek vs kemal kilicdaroglu