arkadaslarini ebeveynlerine ispiyonlayan cocuk 

kapat

1. büyüyünce patrona yalakalik yapip terfi alan insan olması muhtemel kişidir. pic diye tabir ettiğimiz çocuk sınıfına girip, her mahallede mutlaka bir adet bulunur.

anne babanız görmesin diye sigara içmek için dağın başına gidersiniz, bu yavşak da yanınızdadır. bütün o geçen zaman boyunca aklında bunu ispiyon etmenin planlarını yapar. mahalleye dönüldüğü vakir bir punduna getirip yetiştirir olayı anne babanıza. ondan sonrası a1 kickbox mucadelesi gibidir zaten, anlatmaya gerek yok.

sadece bunla yetinse iyi.. bir kızla görür, aileye yetiştirir. alkolle ilk defa tanışırsınız, aileye yetiştirir.. arkabahçede top oynarsınız, yöneticiye yetiştirir.. kopya çekersiniz, öğretmene yetiştirir vs. hayatı ispiyonculuktan ibarettir bu şerefsizin.

işte büyüncede pek matah bir şey sandığı bu b.ku devam ettir. iş hayatında ve özel hayatında aynı şekilde devam eder.. işin kötü yanı, kazanan hep böyleleri olur. ispiyonlanan hep kaybetmeye mahkumdur.
    #2737986 (jadeh, 24.12.2007 01:39)
  2. mahalleyi birbirine katan çocuktur.

çoluk çocuk oynarken bunu hafif ittirirsiniz mesela, arif erdem gibi kendini yere atar. sonra artist artist kalkar ve ''anneme diyeceeemm!!'' narasının akabinde sıfırdan yüze 3 sn.'de erişerek birden gözden kaybolur.
    bu durumda yapmanız gereken tek şey bir kuytuya saklanıp olanları seyretmektir. veledin annesi cıngarı basmak suretiyle kapınıza dayanır. ispiyoncu çocuğunun elinden tutup sürükleyerek gelmiştir üstelik. lan ben dokunduydum altı üstü, sen kolunu çıkaracan çocuğun be kadın! sonra anneniz çıkar kapıya, ''evde yok, bilmiyorum, çocuklar kavga da eder, barışır da...'' dese de, cıngarı basan hatunun sesi bastırır bu cılız sözleri. derken bir kalabalık oluşmaya başlar. o küçücük aklınızla sanırsınız ki ortaya çıksanız linç edileceksiniz. ancak olayın büyümesi biraz da gururlandırır sizi! ''vay be, ben neymişim, mahallenin en yaramaz çocuğuyum, teey tey!'' şeklinde düşünce baloncukları uçuşur kafanızın üstünde!
    neyse, bağırmalar çağırmalar derken ortalık yatışır, siz de karanlık çökünce biraz mahçup, oldukça endişeli, hafif de kızgın annenize sığınırsınız. ''yine şu kadınla muhattap ettin beni, hem nerelerde süründün bu saate kadar?!'' diyerek bir iki çemkirir, ancak olay böylece unutulur gider. ertesi gün ispiyoncu çocukla omuz omuza koşar oynarsınız yine. çocukluğun en güzel yanı da budur işte. her şey maceradır, her şey büyütülür hayal gücünde... kırgınlıklar, kızgınlıklar haricinde...
    #2738064 (tony blair baykal bilmeyir, 24.12.2007 01:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadaslarini ebeveynlerine ispiyonlayan cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadaslarini ebeveynlerine ispiyonlayan cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadaslarini ebeveynlerine ispiyonlayan cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadaslarini ebeveynlerine ispiyonlayan cocuk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » yatsi namazi » insandan daha degerli bir sey yoktur » uypaciyakoverbeni » devin harris » boxer » tarihteki unutulmaz ayarlar » msn iletileri » sinirlendiren entry silinme nedenleri » abberline » darbe sabahinda sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sema hastanesi » basketbol oynarken pantolonun yirtilmasi » kuaforun istenilen sacin aksini yapmasi » bir delinin gunlugu » oplegnathus fasciatus » bir seviyorum bir sevmiyorum » gul dunya » amat » birbirine benzeyen unluler » dogan erol