arkadaslardan ogrenilenler 

kapat

1. insanın bildiklerinin pek çoğunu kapsayan bölümdür.
    bıyık bırakırsan kızlar hasta olur. *
    #2052897 (pilotmont, 01.08.2007 21:18)
  2. osurugun yanabildigi gibi faydali(!) bilgiler, hic bir yerde yazmayan, ancak arkadasinizin uygulamali gosterisi ile ogrenebileceginiz bilgilerdir.
    #2052932 (notdolllab, 01.08.2007 21:22)
  3. (bkz: sigara icmek)
    (bkz: kufur)
    (bkz: korkunc hikayeler)
    (bkz: argo)
    (bkz: hayatin gercegi)

gibi seyler ailede veya okulda degil, genelde arkadaslardan ogrenililir.
    #2053001 (notdolllab, 01.08.2007 21:31)
  4. insanların ikiyüzlü,riyakar,kalleş ve dahası oldukları...
    Ben sağolsunlar bunları öğrendim. Neyseki öğrenebildim. osuruğum kadar etmeyenlere bundan sonra ancak burnumu tıkayarak tepki veririm...
    Kim alınıyorsa, bu lafı direk ona söyledim...
    #2053012 (karga, 01.08.2007 21:33)
  5. bir de tabii, çocuğun gerçekte nereden "çıktığı"nı ilk kez arkadaş anlatır size.*
    #2053028 (sosyalpenguen, 01.08.2007 21:35)
  6. kötü bir tecrübe sonucu öğrenilen; arkadaş ayağının g.t ayağı olması.
    #2053042 (fata morgana, 01.08.2007 21:37)
  7. (bkz: anket yapmak)
    #2053054 (CRAnium, 01.08.2007 21:39)
  8. yenilen kazıklar sonrasında ayakta kalabilmek. herşeye rağmen devam edebilmek.
    #2053092 (kunefe, 01.08.2007 21:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadaslardan ogrenilenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadaslardan ogrenilenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadaslardan ogrenilenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadaslardan ogrenilenler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » kizilordu korosu » flatcast ile radyo acmak » sovalye » sokakta sex shop ilani dagitan gencler » katibim » kobi » beyaz peynir » akp ye oy vermek allah a oy vermektir » masaustune sag tiklayip yenile demek » john douglas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pratik zeka » icime bosalma » senay yildiz » senses tied » texas hold em » bul beni » besiktas » gece yatarken telefonu sarja takmak » siyasetci vuran sira arkadasin » wrap