arkadaslara nida edin de namaza eda edelim 

kapat
  1. fethullah gülen cemaatinin evinde kaldığım zamanların birinde evde yapılan istişarede, bölgeden sorumlu bir abinin bana söyledeği sözdür. yıllardır aklıma gelir ve tebessüm ederim.
    #2550480 (kuantum, 03.11.2007 11:52)
  2. - arkadaşlara nida edin de namazı eda edelim
    + abi kusura bakmayın, üzerinize afiyet az önce cima ettiydim, o sebeptendir ki önce bi gusül ifa etmem gerek.
    #2550482 (nikim yok benim, 03.11.2007 11:54)
  3. (bkz: hububat-ı bulbuli)
    #2550483 (ferrole, 03.11.2007 11:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadaslara nida edin de namaza eda edelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadaslara nida edin de namaza eda edelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadaslara nida edin de namaza eda edelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadaslara nida edin de namaza eda edelim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » minuscule » for hot guzel » cok guzel hareketler bunlar » anani aglatirim » tum yazarlari guzel olan sozluk » uc harfliler » airfix dogfighter » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » punisher » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hem kaderi belirleyip hem cehennemde yakmak » cinci yazarlar » precinct » sozluk yazari » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » nil burak » paris » kocasinan lisesi » diyorum ki » annabell lee