arkadasini satmak icin basim agriyo diyen zihniyet 

kapat
  1. arkadaşları onu bir yere davet edince gitmek istemeyip aklına ilk gelen şey baş ağrısını bahane eden kişidir.
    #3767369 (stricken, 04.08.2008 02:30 ~ 02:31)
  2. herkesçe o kadar cok kullanılmış bir bahanedirki artık bası agrısı hastalıktan cıkmıstır. kişinin başı ağrısa, ağrıdan kıvransa, hatta migreni felen tutsa yine de karşı taraf ağrının şiddetine inanmaz.
    *
    #3767420 (anise, 04.08.2008 02:45)
  3. ilerde başı ağrıyor diye biri tarafından satılacak olan şahsiyettir.
    #3767421 (alio, 04.08.2008 02:46)
  4. Hayat arkadaşına başım ağrıyor diyen zihniyet de olabilir.
    - Hadi uyuyalım hayatım.
    + Başım ağrıyor Nihat olmaz!
    - Hap neyim bi şey iç!
    + Başım ağrıyor olmaz dedim!
    - Çattık gece gece! *
    #3767427 (ben bir garip yazarim, 04.08.2008 02:50 ~ 03:26)
  5. bir insanın başı ağrıyorsa başı, ski ağırıyorsa ski ağırıyordur. o insanı satışçı yapan ise gerçekten başı ya da gerçekten ski ağıran bir insan olmamasıdır yani yalan söylemesidir.
    (bkz: tanıma gel).
    edit: ayrıca bir insanın skinin olması, o insanın her gün seviştiği manasına gelmez.
    #3767435 (vajin aga, 04.08.2008 02:52 ~ 02:58)
  6. arkadaşların hayatta yemeyeceği numaradır. daha yaratıcı olmak yararlarınadır.
    #3768301 (suLtanveLed, 04.08.2008 12:22)
  7. "ağrıyor" dese idi durum daha vahimdi. "ağrıyo" demiş, kurtarmış.
    #3768315 (motorkafa, 04.08.2008 12:28)
  8. bayanların daha sık kullandıkları * versiyonu için (bkz: adet sancısı).
    #3768443 (dokuzhanim, 04.08.2008 13:02 ~ 13:03)
  9. -şu sarışın olan kaça hocam?
    +bak o arkadaşım benim. 500 den aşağı olmaz.
    -hocam çok diyosun, neyse o zaman...
    +ya tamam neyse ne. sen kaç veriyosun onu söyle. başım ağrıyo zaten...
    #3768453 (BiRumuzumBileYok, 04.08.2008 13:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasini satmak icin basim agriyo diyen zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasini satmak icin basim agriyo diyen zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasini satmak icin basim agriyo diyen zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasini satmak icin basim agriyo diyen zihniyet. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » 9 eylul universitesi nde saldiri » ezan okunurken sozlugu kapatmak » sadettin saran » pic » adolf hitler » wrap up » sicarken hapsirmak » beydaba » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » filistin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bulent gokce » nuffink » irkcilik » sacindan surukleyerek kacirip tecavuz ettiler » need for speed undercover » tereyagli iskender » portakalli ekmek » nitratex » murteci » sanbi taharet muslugu