arkadasina kalmaya giden kiz 

kapat
  1. arkadaşlarıyla gayet kaliteli vodkasını içen üzerine çok güzel kırmızı şarabını da içen akabinde muhabbet eden, oraya cinsel tatmin amaçlı değil eğlenmeye giden kızdır efendim bu. türk filmlerinde gazozuna ilaç katılan kızla karıştırılmamalıdır.

edit: ki ayrıca şöyle bir durum var.. beraber kalıyoruz öyleyse neden içmiyoruz anlayışı da yemez her zaman .. istenmez bazen sadece muhabbet döner belki ders bile çalışılabilir.. hemen boklayıp atmayalım köşeye..

aman dikkat.
    #4047605 (glinwelin, 05.10.2008 05:19 ~ 05:21)
  2. (bkz: burcularda ders çalışıyodum babacığım)
    (bkz: ama taytım onlarda kalmış)

(bkz: cmylmz)
    #4047611 (temporarypeace, 05.10.2008 05:23)
  3. bir şişe ucuzundan tekel vodkaya kadınlığa terfi edecektir.

inanmıyorsanız kız arkadaşınıza sorun, ilki nasıl olmuş.
    #4157021 (luther, 29.10.2008 13:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasina kalmaya giden kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasina kalmaya giden kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasina kalmaya giden kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasina kalmaya giden kiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » ogullarinin reklamini yapan teyze » pembe krampon » hakan sukur un isvicre ye attigi gol » burnunda sumuk var demenin alternatif yollari » pocemu » sen dogus tan sanslisin ben kenan dogulu dan » fantom agrisi » billie jean » katibim » brandon roy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » azarath » taksi dolmus niyetine kullanilan hasta nakil araci » syd barrett » hasan boguldu » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » tabu diyaloglari » jazz dinledikten sonra seks hayatinin renklenmesi » beykoz dan kadikoy e yurumek » yeni alinan albumu ilk defa dinleme zevki » evrim