arkadasin yoksa bir tane yap 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baslik actim bir tane ayar yedim bin tane
  2. carsidan aldim bir tane eve geldim sekiz tane
  3. pazardan aldim bir tane eve geldim bin tane
  4. carsidan aldim bir tane eve geldim bin tane
  5. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  6. illuzyonistlerin net ve tane tane konusmasi
  7. benden 1 tane onlardan 550 tane var
  8. tane tane pilav
  9. bir tane
  10. tane

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasin yoksa bir tane yap başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasin yoksa bir tane yap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin yoksa bir tane yap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasin yoksa bir tane yap. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » stevemcqueen » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » igrenc espriler » lost » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » seri eksi oy veren ibne » no promise » kacak kelebek » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » butun kadinlari ayni sanmak » imkansiz ask » ayrilirken sevgiliye soylenebilecek en kotu soz » bandirma anadolu ogretmen lisesi » yaran yanlis okumalar » safex » white tree » sarelle » get ahead » hayat yalanlara inanmayi bilme sanatidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » poison » dassak mi geciyon adam mi seciyon » 325 nci donem yedek subay sinavi » guido di pietro » qb1903 » yaratici bir organ olarak kic » dunyayi kadinlar yonetsin » utangacligin dezavantajlari » x e cakan y z yi yapan t m i yapan n dir » ceyhun yilmaz show