arkadasin sevgilisine yalakalik yapmak 

kapat
  1. sevgili bulma çabasının ve sevgili bulmanın en kolay yolunun arkadaşın sevgilisinin arkadaşlarından geçtiğine inanan bünyenin samimiyetsiz hareketleridir.

sürekli olarak nasıl olduğu sorulur, bir isteği ihtiyacı var mı ayakları yapılır, arkadaşları içinde en güzel olanının o olduğu her 10 dakikada bir söylenir. samimiyetsiz salak salak şakalar yapılır. hatta en kötüsü o yaptığı iğrenç esprilere gülmek zorunda kalmaktır. suratta sürekli bir tebessüm vardır. ne kadar optimistim havası estirilir, çiçekleri, kuşları, hayatı, herkesi seviyorum edasıyla buğulu ve puslu bir ses tonuyla karizma yapmak için götün elastiklik sınırları zorlanır. arada bir ozon tabakası, cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi konulara da değinerek "bak görüyor musun gündemde ki konularla da ne kadar ilgiliyim, öyle gidipte buzda dans yada sabah sabah seda sayan muhabbeti yapacak kadar seviyesiz değilim, kalite takılıyorum, toplumsal sorunlarla ilgiliyim, kısacası çok entelektüelim çoook" havası estirilir. kısacası yengenin götünü kaldırmak ve ona sevimli görünmek için ne kadar şey varsa yapılır. sırf bende yanımda bir kız gezdireyim ayağına.

değer mi lan karakterinden kişiliğinden taviz vermeye, değer mi lan başkası gibi görünmeye sırf bi kızın elin tutacam diye! hadi diyelim ki o çok sevdiğin yengen(!)bir kız ayarladı sana. ee sonra ne olacak a gerizekalı adam, sen ne anlarsın ozon tabakasından ,yırtılmadan. senin rahatsız olduğun tek yırtılma kabız olunca götünün yırtılma riskidir. sen ne anlarsın cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sen git 31'ini çek allah'ın abazası...
    #1820721 (hyperstatics, 25.06.2007 18:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasin sevgilisine yalakalik yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasin sevgilisine yalakalik yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin sevgilisine yalakalik yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasin sevgilisine yalakalik yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » dallas » ogrenci evindeki ogrencilerin giysi durumlari » adam and evelyne » orgeneral hayri kivrikoglu » google chrome » prezervatif ile masturbasyon yapmak » cabuk makarna » before the devil knows you re dead » chp nin acilima doymamasi » oss 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fuck buddy » tsk dan 24 personelin ihraci » tayyip i uzmek allah i uzmektir » kurtlar vadisi pusu » zehir » gobege bosalmak » kehanet » chp nin asureye donmesi » dugundeki celenkten cicek calip sevgiliye vermek » hukuki fiil