arkadasin seninle birlikte olmak istiyor 

kapat
  1. sprite acımasız gerçekler serisinden bir slogan. işi abartmışlar, tam bizim ülkeye göre olmuş. (bkz: kardeş ayagı got ayagı)

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=_WMSb8TBfEk +
    --spoiler--
    #3071855 (xargn, 28.02.2008 19:25 ~ 19:26)
  2. Arkadaşlık kavramının ne kadar önemsendiğini ve benimsendeğini belirten çağımızın reklamı.**
    (bkz: çarpık ilişkiler)
    (bkz: çarpık zihinler)
    #3071897 (makinist, 28.02.2008 19:36 ~ 19:40)
  3. (bkz: dur bir dakika açıklayabilirim)
    #3071943 (infectus, 28.02.2008 19:45)
  4. kadın erkek ilişkilerini şahane bir şekilde betimlemiş olan reklam. ateşle barutun yan yana duramayacağını sprite bile görmüş hafız. siz niye görmüyorsunuz?

(bkz: erkek/@cemsbg)

ha kanka ayağı yaptığınız kişiyle yatağa girme niyetindeyseniz o ayrı. buyrun, tutan yok. ama "masum hisler" beslediğinizi söylemeyin. bana yuttursan da yukarıda allah var. görüyor lan. okuyor zihninizi.
    #3895765 (cemsbg, 31.08.2008 11:25)
  5. beni hakli cikarmis sprite slogani. erkekle kiz arkadas olmaz arkadasim, cikar bi yamuk.*
    #3895766 (der meister, 31.08.2008 11:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasin seninle birlikte olmak istiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasin seninle birlikte olmak istiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin seninle birlikte olmak istiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasin seninle birlikte olmak istiyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » ace in the hole » bluevelve nin akp den belediye baskan adayi olmasi » che to » alkislarlayasiyorum com » uludagsozluk un kocaman bir forum olmasi » commute » ruyada hamile oldugunu goren delikanli » gusta » ureten biz yoneten de biz olacagiz » tsk ganimet toplamaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fiti fiti fiti » hasan boguldu » idil firat » syd barrett » sicar pozisyonda bekleyen kekolar » bayram hoshtempo » ulak » emre aydin i anlayamayan zihniyet » araba kullanirken got olunan durumlar » tartisma aninda cikip gitme istegi