arkadasin satisa getirmesi 

kapat
  1. önce eve çıkıp sonra seni yarı yolda bırakması yeterli bir sebeptir. üzücü bir durumdur.
    #1060114 (tuba06, 26.12.2006 17:05)
  2. " sevgili günlük,
    herkes, hersey altust oldu, guvenebildigim dostlarimdan sadece brutus
    kaldi.

( sezar ) "

misali kendi brutus unuz le karşılaşmanız durumudur.
    #1060126 (lavinya_, 26.12.2006 17:07)
  3. genellikle bir çıkar sonucu güvenilen bir dostun güveniniz dışında hareket etmesine denilir.
    gene genellikle erkekler için kadın, kadınlar için erkek 'çıkar malzemesi' olduğunda satış hemen gerçekleşir. diğer durumlarda satış süreci biraz daha uzun sürer.
    #1938786 (olursem beni sana gomsunler, 15.07.2007 14:19)

© 2008 - uludağ sözlük

arkadasin satisa getirmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arkadasin satisa getirmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin satisa getirmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stargate atlantis » krematoryum » bekar evine polisin cop ev baskini » cakar cakmaz cakan cakmak » cristiano ronaldo » e 5 uzerinde ki kopru yanlarinda oturan insanlar » kadinlari itici yapan detaylar » instigate » arabasi oldugunu sozlukte belli etmenin yollari » intel e6600 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci