arkadasin moderator olmasi 

kapat
  1. merhaba gibi basit bir kelimenin bile yok olması demektir, ilk günlerin ne kendisi kalmıştır ne de abisi, belki kafa göz kırmasak da beraber aynı takım için çok çemkirmişizdir millete, ama moderatör olmuştur artık, artık, ne hatır kalmıştır nede gönül, hatta eskiden abi dediği için bile pişmandır eski ve sevilmeyen tanıdığına, mod dur artık, yüce mod.

hey gidi hey, bir gece kafam iyi telefonu uzatmışlar bana, kim demişim, kankan demişler, kimmiş kankam demişim, konuşta öğren demişler, alo demişiz, merhaba abi demiş, merhaba kardeş demişiz, şimdi duymuşuz mod olmuş, hayırlısı olsun.

karakterlerini bulunduğu konuma göre ayarlayanalar, konumları ellerinden gittiğinde karakterleride kaybetmiş olurlar.

not: konunun bu sözlükle alakası yoktur, hayal ürünüdür, tıpkı hayal kırıklığı gibi.
    #2436317 (cehennem tanrisi, 06.10.2007 20:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasin moderator olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasin moderator olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin moderator olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasin moderator olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » aura » yakup pasa » zenci erkekle cinsel iliskiye girmis turk kadini » paintitblack » erskine caldwell » forgot your password » emine ayna » duyarlilik » pkk ya katilmak isteyen oglunu ihbar eden adam » baba oluyorum lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin itiraflari » bluevelve vs aybars lebib » volkan akgul » aykut canik » imhotep in 6 aydir cumaya gitmemesi » gulen hareketi » huysuz virjin » bangbross » fatih urekimsi » bluevelveizm