arkadasin kafasina vurup kacan cocuk 

kapat
  1. dayaklık çocuktur. bir zamanlar bende o çocuklardandım. tam bir dayak arsızıydım. hani bir temiz dövselerdi beni keşke. bana kısmet olmadı. ama bugün bu hareketi yapan çocuk gördüm sokakta. ve salakça bir seviniş geldi bana. bence iyi bir çocuktu o. salaktı ama iyiydi.
    #3680676 (kobrullah, 18.07.2008 02:40)
  2. bütün sözlüğün toplanıp dövesi çocuktur. hiperaktif olabilir. haytadır.
    #3680703 (Alcapon, 18.07.2008 02:48)
  3. aynı çocuk kız arkadaşlarının saçlarını çekip kaçar. ortaokula gelince de kopçalara asılır; çekip bırakır ve kaçmaz, alışmıştır..
    #3680786 (ozpandora, 18.07.2008 03:10)
  4. bir sosyolog edasıyla incelenmesi gereken çocuktur. her şeyden önce "arkadaşın kafasına vurup kaçan çocuk" olgusu neden oluşmuştur nereden oluşmuştur? bu sinir bozan i.nece hareketi kim icad etmiştir? bunları bilemezsin arkadaşım ama bir de kafasina vurulup kacan cocuk vardır ki işte onu en yakından sen tanırsın. herkes kafasına vurulup kaçan çocuğu oynamıştır çünkü. hiç hoş bir rol değil sen deme ben derim. şimdi o "biz" i inceleyelim;

1- kafasina vurulup kacilan ardindan aglayan cocuk- efendim bu tür çocuklar genelinde yaşca küçük olup çağresiz durumdaki "ayy yazık kııız" denilen veletlerdir. isveçli bilim adamları tarafından yapılan çalışmalarda bu veletlerin büyüyünce arkadasin kafasina vurup kacan cocuk olma potansiyellerinin yüksek olduğu bulunmuştur. an itibariyle yukarıdaki soruların cevapları a- sebep gene arkadaşın kafasına vurup kaçan i.ne çocuk olarak kodlanır.

2- kafasina vurulup kacilan ardindan kufreden cocuk- canlarım, bu türden varlık ise karşılık verme nezlinde üst grubundan daha delikanlı olmakla birlikte küfürün ağırlığı ve söylendiği volume itibariyle tartılası çocuk tipidir. yaş büyümüş, küfür öğrenilmiştir. ancak varlık hala çağresizliktedir. çünkü hala kafasına vurulup kaçılan çocuktur o. o da büyür.

3- kafasina vurulup kacilan ardindan kosan celme cakip agiz burun dagitan cocuk- efem bu tür artık belli bir levele gelmiş, ancak arkasından gelip vurulamayacağını ispatlamamış gencimizdir. annelerin yer yer bir uzak menzilli silah olarak kullandıkları terlikle yer yer oturup adam etmece tarzı konuşmalarıyla "kimseye karışma, karışanı öldür 101" dersini almış gencimizin beklediği gün gelmiştir lakin. kafasına vurulup kaçan çocuğun bir özelliği de "o gün" e kadar bu gerizekalı huyundan vazgeçememesidir ki "o gün" ün geldiğini de bilmez kendisi, yaşar. ve günün birinde kafasına vurulup kaçılan, ardından koşan çelme çakıp ağız burun dağıtan çocuk ile tanışır. sonuç kimilerine göre hoş olmasa da "kimseye karışma, karışanı öldür", "only strongers live", "acı yok, acı yok" hayatın gerçeğidir. yaşanmalı, ders alınmalıdır.

sonuçta, akrabaya gittiğinde halının rengine göre "astronot olicem ben" veyahut "doktor güzel doktor iyi" diyen, lakin büyüyünce bi bok olamayacak i.ne çocuğun tekidir efendim bunlar.
    #3680853 (dark darkest darko, 18.07.2008 03:44)
  5. bir de bunun kaçmayanı var ki sormayın, pişkin pişkin güler bir de iyi bok yedin tarzı bir söz bekler gibi bir bakış atar.
    #3680856 (codrex, 18.07.2008 03:46)
  6. büyüdüğünde salak olması muhtemel çocuk.
    (bkz: büyüyünce salak olmak)
    #3680874 (maX JacK, 18.07.2008 03:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasin kafasina vurup kacan cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasin kafasina vurup kacan cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin kafasina vurup kacan cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasin kafasina vurup kacan cocuk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » the tooth fairys tats 2000 » prison break » in your room » ugg » bosnia » yumurta mi tavuktan cikar tavuk mu yumurtadan » insana ilac gibi gelen seyler » nedensiz ic sikintisi » beholderr » turkiye nin kurban kesmesi su anda haramdir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sag sol yok hepimiz bir yan iz » cassio de souza soares lincoln » sebahat adalar » mustafa denizli » wrap » ne mutlu turkiye yane » manti » kuzey kutbunun kuzeyinde ne var » zall oldu » lakerda