arkadasin gotunde vosvos patlatmak 

kapat
  1. bir vosvos görüldüğü anda arkadaşınıza "vosvos gördüm!" dediğinizde ve ona kadar saydığınızda eğer o arkadaşınız aynı vosvosu görüp rengini söyleyemezse yapacağınız eylemdir.

"vosvos götünde patlaadııı, vosvos götünde patlaadııı" şeklinde uzatılabilir de bu.*
    #3881860 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 28.08.2008 12:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasin gotunde vosvos patlatmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasin gotunde vosvos patlatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin gotunde vosvos patlatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasin gotunde vosvos patlatmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » kumkuma » teskilatin sozlugu basmasi » sonsuz karanlik » pkk ergenekon yapilanmasinin bir orgutudur » yaran kisisel iletiler » calim atmak » kolu elele ceviriniz » aysun kayaci » drop by » araba kullanirken got olunan durumlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » radyo limon » turkiye birinci futbol ligi » cizgi filmlerde gorulebilecek sahneler » win 9x » hayat dersi » oltu kebabi » sulley ali muntari » yatsi namazi » the goon » turk tanrilari