arkadasin baska sehre tasinmasi 

kapat
  1. mecburiyetler karşısında gerçekleşen durumdur, acıtır insanın içini...beraber dertleştiğiniz, geztiğiniz, fikir danıştığınız, alışveriş yaptığınız, bazen moda ikonunuz, bazen sırdaşınız, bazen içinizi döktüğünüz kişi bir adım kadar yakınken size, artık telefon kadar yakındır, mesafeler uzamıştır ne de olsa...
    #3470837 (crazyhodja, 30.05.2008 21:50)
  2. mesafelerden soğuduğunuzun resmidir.
    #3539110 (rikimikipiki, 15.06.2008 00:08)
  3. (bkz: okul degiştirmek)
    #3539755 (Halitkin, 15.06.2008 02:42)
  4. arkadaşlığın kaderini çizer. önceleri taraflar görüşmeyi sürdürürler. sonraları görüşmeler seyrekleşir. derken herkesin hayatında değişik şeyler olmaya başlar. yavaş yavaş iki taraf da farklılaşır, zamanın bir getirisi olarak büyürler. sonra bir gün farkedersiniz ki siz de, o kişi de başka biri. iki yabancı olmuşsunuzdur.
    #3539758 (euthanasia, 15.06.2008 02:45)
  5. zaman geçtikçe alışılan, ama yine de insanı üzen durumdur...
    #4201462 (crazyhodja, 08.11.2008 10:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasin baska sehre tasinmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasin baska sehre tasinmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasin baska sehre tasinmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasin baska sehre tasinmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » erkeklerle sevisen adam gizli es cinseldir » fucker ama gururlu genc » elektrogitar » kisas semahi » ersin korkut » tribun atesi » aziz yildirim » parayi bulunca nick degistirmek » balik tutmak » umut sarikaya tipi mutsuzluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » melek tuz » erdogan arica ekolu » uludag sozluk » annemin anisina adiyorum » entry ve nick uyumu » slywitch » carsaflilarin chp acilimi » eku » mariachi » sutun marifetleri