arkadasimin askisin 

/ 2
kapat
  1. "... ve ben de şerefsizin bayrak sallayanı olduğuma göre sevişebiliriz." diye devam ettirilip, coşkun bir orgazmla sonlandırılabilecek söz öbeği.
    #3701713 (potansiyel mefta, 22.07.2008 13:16)
  2. ayten alpman versiyonuda cok güzel olan sarki.
    #3833026 (gazikentli, 18.08.2008 01:27)
  3. ben gidiyim o zaman.
    #3833072 (yazinuyuyanayi, 18.08.2008 01:42)
  4. Petek Dinçözle ölen Teomanla yeniden dirilen çok eski bir şarkı.
    #4045854 (semice, 04.10.2008 22:26)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

arkadasimin askisin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasimin askisin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasimin askisin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatihkul » sagopa dan baskasini tanimam abi » the gates of istanbul » uludag sozluk yazarligi yemini » jimmy carter » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » schizo » hayati » anne ben kimim » bakara suresi » erkekleri kullanan kizlar » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » muhalif oldugu icin hapse giren insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 22 kisiyle online olmak » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » royal academy of dramatic art » can yucel cevirisi » yeter artik vurmayin adam oldu » thinking substance » general motors » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » mehmet yildiz » zafer oger » ask hukmeder » oleceksin kopek » amc » devrimci » sinuzit agrisi