arkadasimin arkadasi almis da orda gordum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir arkadasimin arkadasi
  2. arkadasimin askiyim
  3. bir arkadasimin arkadasiyim
  4. arkadasimin askisin
  5. doktor bey bir arkadasimin bir sorunu var
  6. anilarini bir arkadasimin diye anlatmak
  7. gordum kendimi gordum
  8. aya baktim seni gordum sana baktim ayi gordum
  9. kara baktim seni gordum seni baktim kari gordum
  10. almis han

© 2008 - uludağ sözlük

arkadasimin arkadasi almis da orda gordum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seovi vs saovm » abberline » aslinda bir konu var » erotomanyak » anto » bir insana guvenmek » yan urun » boyunlarinda hac tasiyan gotik turk kizlari » hafriyat » fuhus iddiasi ile evleri atese vermek » gozleri yollarda kalmak » koma provalari » serdar kulbilge » darkopal » cektirilen vesikalik fotograftan utanmak » el opmeye giden gotik hatun » seri eksi oy veren yazarin kafasi » zall » keren ann » altinordu » raul » begum birgoren » sevgiliyi arkadasla opusurken gormek » last fm » turklerin islamiyeti kabulu » allah belani versin » jojoba yagi » the northern hemisphere » kuyruk sokumu » abbad » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » ataturk diktator mudur sorunsali » ayagin karincalanmasi » metin oktay » sevgilinin kokusu » yuzbasi » avrupa daki zafer sonrasi dis basin haberleri » kylie minogue » sinerji » nail brush » cacik » inadi birak » matias emilio delgado » cehenneme 5 litrelik suyla gitmek » ekonomik kriz » sefika kutluer » fethi ahmet tosun » ocalanin soylemi bizim soylemimizdir » genocide » istranca mesesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa