arkadasi var mi 

kapat
  1. yeni kız ayarlayan erkekler arasında sıkça sorulur, kız ayarlayan kişinin ayarladığı kızın başka arkadaşınıda soran kişiye ayarlayabilme durumu hakkında sorulan sorudur.

- recai yeni bir kızla çıkmaya başladım.
    + hadi yaa kudret helal olsun..arkadaşı var mı ?
    - arkadaşı yok, dünyada çok yalnız bir insandı, ben kol kanat gerdim. (öyle soruya böyle boru)
    #173646 (salca, 16.04.2006 16:51 ~ 16:52)
  2. erkeklerin favori sorularından.sorulmazsa olmaz.herkese sorulur...kız ayarladıysan derdin var demektir.. direkt olarak sorunun birinci dereceden muhabbatabı olursun..

-abi kıza ayarı verdim!
    -hadi be hll olsun sana kocum benim be..artık arkadaşını da bize ayarlarsın..Arkadaşı var mı arkadaşı?
    -bi kasa...
    -?
    #173651 (aby, 16.04.2006 16:56 ~ 17:01)
  3. -hedecan yengen var artık
    -ooooo babacan hayırlı olsun,artık bize de ayarlarsın arkadaşlarından...
    -sie lem ben bezemenk miyim...
    -ama öyle deme hedecan arkadaş arkadaşın bezemengi değil midir??
    #173682 (AkreP, 16.04.2006 17:13)
  4. (bkz: var ama erkeklerle takılıyormus o.)
    #597948 (jakuzi, 01.09.2006 16:53)
  5. ayrıca görücü usulü kız istemelerde, dünürcü gidilmeden önce kızın ailesinin dolaylı yoldan ağzının arandığı soru cümlesidir.

tek fark, arkadaştan kasıt erkek arkadaştır.
    #597963 (cultureshock, 01.09.2006 16:59 ~ 17:01)
  6. (bkz: pınar altuğ un milyonlarca arkadaşı)
    #598269 (haziran, 01.09.2006 18:40)
  7. kadınların da en az erkekler kadar kullandığı sual cümlesi. arkadaşlarının sevgilisini beğenen kızlar "bunların geldiği yerde daha çok vardır" mantığı ile hareket ederler. sevgili konumundaki erkeğin bile haberi olmaz. tarafların arkadaşları şans eseri denk gelmiş olur, kız yine adet yerini bulsun diye sevgiliye ihtiyacı yokmuş havalarında kendini geri çeker. çünkü kolay av olmayacaktır, mantığı o şekilde çalışır; zor elde edilen değerlidir..
    #598290 (roy mustang, 01.09.2006 18:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasi var mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasi var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasi var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasi var mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » ibneler sikiyosa gelin lan » sezen aksu » radyo limon » sokakta sex shop ilani dagitan gencler » sozluk yazarlarinin olum sekilleri » emin colasan » kurban pazari » andorex » yazarx com » kuyruk salla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » 93 » uzun esek oynarken pantolonun yirtilmasi » ders calissin diye ogluna internet alan baba » cnm super cikmissin yaa » chp nin ogrenci acilimi » blue jean blues » arog » dunyahakimiyeti » islama uygun flort teklifleri