arkadasi gaza getirmek icin sarin gazi vermek 

kapat

1. -aslansın sen kaplansın...
    +abi yapamam ben..
    -la dut.. al baayım bi fırt çek hele şundan bak nasıl yapıyorsun.
    +hmfff.. anam anam anam anaaaam. mideme bi sancı girdi abi, cayır cayır yanıyooom..
    -yürü be kesseler acımazsın sen, allah'ın oğlu gelse döndüremez yolundan seni...
    +gözüm kararıyo abiii.. abiiii ambulans çağır abiii.. ölüyom abiiiieeyy.
    -lan duurr. höyt.. koçcum beeee.
    #2969363 (zabalaynn, 08.02.2008 02:07 ~ 02:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasi gaza getirmek icin sarin gazi vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasi gaza getirmek icin sarin gazi vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasi gaza getirmek icin sarin gazi vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasi gaza getirmek icin sarin gazi vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » okyanustaki fiberoptik kablolardan kaynakli sorun » elektrogitar » sungurlu » ankarali turgut » hayatimizi kolaylastiracak formuller » komet » begenilen en acikli turk filmleri » tanimadigim ten » birden edilen ve agir kactigi anlasilan kufur » kara tren gelmez m ola » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » aybars lebib » sivas 93 » omrum diyorum » gozunu budaktan sakinmayan yazar » onu alma beni al » tugay kerimoglu » yagmurdan kacarken yere yuvarlanan adam » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » sol » karamel88