arkadasa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arkadasa katiliyorum
  2. arkadasa bakmistik
  3. arkadasa ark demek
  4. arkadasa mektup
  5. bir arkadasa bakip cikacagim
  6. arkadasa shoryuken cekmek
  7. en iyi arkadasa yillik yazmak
  8. kiz arkadasa esir olmak
  9. arkadasa sozlugu anlatmak
  10. arkadasa asik olmak

© 2008 - uludağ sözlük

arkadasa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arkadasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuvalette kitap okumak » hit that » ben x » yaz tatilini cadirda gecirmek » george washington » benim yuksek yerlerde tanidiklarim var » sarap misali » reenkarnasyon » ac dersen acarim » akli olan amd parasi olan intel kullanir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci