arkadasa mektup 

kapat
  1. yıllar sonraya merhaba...! şuan hayatın baharındasın. arkadaşlıkların çiçek açacak etrafın da dostuk fidanları dikip, sevgi tohumları ekeceksin yüreğine. umut iklimine kanat çırpacaksın bu zifir_i karanlıktan bulacaksın en hakikat gerçekleri kimi zaman gözyaşlarınla yad ederek ama her daim öğretecek hayat sana ...alışılmıştan vazgeçecek yeni limanlar arayacaksın sığınacak ama asla kendini kaybetmeyerek. bundan sonrası ifade etmez ki duygularımı. *
    #830359 (Harvester of Sorrow, 08.11.2006 12:42 ~ 12:43)
  2. uzun süredir görüşülemeyen arkadaşa yazılan mektup.örneğin:

' hatırlar mısın? yemyeşil çimlerde koştururken çocuktuk daha. masumduk hem de, daha hiçbir yağmur bulutu düşmemişti hayatımıza. senin sarı saçlarında güneşi görürdüm yağmurda bile. gözlerim kamaşırdı. isimlerimizi ağaca kazırken de yağmur yağıyordu: mehmet ve esra. hiç ayrılmayacaktık, evlenecektik ya. yalan oldu hepsi, tertemiz bir hayat gibi. adresini faruk' tan aldım ve hemen yazmaya başladım. ben artık evliyim, ama seninle odtü yollarındaki arkadaş sohbetleri özledim. birgün karşılaşırsak, gözlerimde yaş olacaksın, özlemin yağmuru yağacak. adım gibi biliyorum. seni hiç unutmayacağım. cevap versen de vermesen de mektubuma. '
    #830389 (abberline, 08.11.2006 12:48)
  3. "lan?! nbr ehuehe varya olm bugün bi sınava girmi$im... çaktırma o bana girdi benim yaptığım da bi nevi tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak durumu. $aftım kaydı be. sen nabıyon bea anaaaa bi cevap yazmadın gitti ya neyse. sallamıyom sen kalem tutmayı unutmu$ bi $ahsiyetsin ya ondan. yoksa ağzına sifon taktırırdım bilesin...

ben ne yapayım i$te sürünüp duruyorum hala. evrime inanmaya ba$ladım sayemde, lan kolum bacaaam kısalmı$ -köreliyo mu yoksa-! herneyse dedim bi iki satır yazayım napim bilirsin kronik sıkılganlık var bende popom sıkı$tı mı mektup yazarım.

neyse $imdilik kestirip atıyom mektubu ama bilare dolduracam emin ol. açıkça söliim ki sinirimi bozdun ondan kısa yazıyom. hadi kendine iyi bak miden kaldırırsa. ho$çakal len."

gibi $ekillerde yazılan hede.
    #1797111 (sidikli, 20.06.2007 20:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadasa mektup başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadasa mektup ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasa mektup nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadasa mektup. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » devrimci karargah in saldiri aciklamasi » suriye siyaseti » tereyagli iskender » sozlugun resmi dini » cnm super cikmissin yaa » patricia teyze » duyum yitimi » billie jean » biz de komur dagitacagiz » ruyada hamile oldugunu goren delikanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » i have nothing » buyuk iskender » menemen garaj minibusleri » moderator dovuyoruz zirvesi » john douglas » burnunda sumuk var demenin alternatif yollari » benligimizi tumuyle medya satin aldi » drop by » hukuki fiil » the tooth fairys tats 2000