arkadasa ark demek 

kapat
  1. arkadas kelimesini kısaltmak, onun yerine ark harf topluluğunu kullanmaktır. bok vardır da ark harf toplulugu seçilmiştir. niye a değil, ar değil, arka değil, arkad değil, arkada değil de ark?
    şu tikkyler ne alem insanlar, onlar sayesinde tdk yeni kelime üretmek zorunda kalmıyor.

(bkz: tüm kelimelere gizli bakınız vermek)
    #1537200 (hyperion, 17.04.2007 19:55 ~ 19:56)
  2. son trenddir efendim, modaya uyan her gencimiz arkadaş kelimesini tedavülden kaldırıp yerine ark, arki gibi kelimecikler kullanmaktadır.
    (bkz: tikky türkçesi)
    #1537246 (aura, 17.04.2007 20:06)
  3. yazı dilinde sıklıkla gerçekleştirilen eylemdir.
    #1537268 (ahmetkayaolmedikonyadayasiyor, 17.04.2007 20:09)
  4. özentilik.
    #1537292 (minti, 17.04.2007 20:16)
  5. mesaj yazarken 160 karakter sınırına takılmaktır. ayıplamayın hemen, yok kardeşim mesaj hakkım işte ühü ühü...
    #1537304 (larker, 17.04.2007 20:18)

© 2008 - uludağ sözlük

arkadasa ark demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arkadasa ark demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasa ark demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dau sozluk » hakikatin yolu cehaletten gecer » basarisiz ogrenciyi sanayiye vermekle tehdit etmek » basbakana bok atmanin dayanilmaz tadi » bu sehir girdap gulum » nicin ismail yk dinliyorsunuz sorusuna yanitlar » ekrem duzgunoglu » apokalips » basbakan in melih gokcek i fircalamasi » entrye tanimla baslamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games