arkadas ortaminda tanisilan kizin paylasimi 

kapat

1. genelde ev arkadasları arasında olur.
    -erkan bak yesim benim sonra sorun cıkarma.
    +manyak mısın oglum kız sabahtan beri bana bakıyo görmüyon mu?
    -ama benim sınıf arkadasım.
    +ne guzel iste benim de sevgilim olur.
    #2502671 (memcos, 22.10.2007 04:19)
  2. fanatik beşiktaşlı elemana kız tarif edilir. eleman maçtan gelmiştir, kız da siyah giymiştir.
    +siyah kanka
    -beyaaaaaaazzzzzz!
    +yarıllll
    #2502677 (alefix, 22.10.2007 04:26)
  3. - aga hümeyra benim bak, sulanmak yok.
    - sktir la önce ben gördüm.
    #2502737 (yozishanko, 22.10.2007 07:50)
  4. Tasvip edilmeyen durumdur.
    #2502748 (jamish efendy, 22.10.2007 08:24)
  5. (bkz: mal paylaşımı) *
    #2502855 (kedisever satanist, 22.10.2007 10:09)
  6. kıza bir adet switch port takılır. çıkış kabloları ortamdaki kişi sayısına göre ayarlanır. daha sonra kabloların bir ucu switche, diğer ucu arkadaş ortamındaki insanların kıçlarına sokulur. böylece paylaşım kullanıma hazır duruma getirilmiştir. iyi günler.
    #2502861 (deatly, 22.10.2007 10:16)
  7. genelde bir türlü orta yol bulunamaz ya kavga çıkar ya da herkes vazgeçer.
    #2502868 (arpaci kumrusu, 22.10.2007 10:23)
  8. (bkz: kadını mal yerine koyan zihniyet)
    #2502876 (ucubegothic, 22.10.2007 10:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadas ortaminda tanisilan kizin paylasimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadas ortaminda tanisilan kizin paylasimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadas ortaminda tanisilan kizin paylasimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadas ortaminda tanisilan kizin paylasimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » insan haklari » palladio » bairam hoshtempo » turkceden ingilizceye komik ceviriler » ilginc dukkan isimleri » daha neler » sto » cigerci naci » tobb ekonomi ve teknoloji universitesi » internetten vahiy indirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » burhan ozfatura » bayan yazarlarin webcam da soyunuyor olmasi » prezervatif ile masturbasyon yapmak » kirk yas ustu erkeklerin sibel can takintisi » patricia teyze » gde » sol frame e karsilik sag frame isteyen yazar » yaran videolar » yazar nicklerinin bir alt versiyonlari » turquovadise