arkadas kizdan kiz arkadas ayarlamasini istemek 

kapat
  1. önce soruşturma, araştırma, başı bağlı mı istihbaratını alma, daha sonra ortak ortam ayarlatma, daha sonra benim hakkımda ne düşünüyor sorusunu sorma ve olumlu gelişmeler nihayetinde yeni bir ilişkiye başlamayla noktalanması muhtemel istem.
    #2461247 (sanirim osurdum, 12.10.2007 14:02)
  2. abazalıgın dibine vurmus olma durumudur.
    #2461273 (yanlis hata, 12.10.2007 14:13)
  3. "kelin ilacı olsa başına sürer" gibi bir cevap aldıktan sonra iyisi mi ben kız arkadaşlarıma sorayım diyen insan eylemidir.
    #2461306 (brewed and bottled, 12.10.2007 14:27 ~ 14:28)
  4. ya "benim sende gözüm yok" mesajı vermek amacıyla ya da "bakalım ne tepki verecek. eğer kızarsa o da beni seviyor" düşüncesiyle yapılan eylemdir.
    #2461311 (st27, 12.10.2007 14:30)

© 2008 - uludağ sözlük

arkadas kizdan kiz arkadas ayarlamasini istemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arkadas kizdan kiz arkadas ayarlamasini istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadas kizdan kiz arkadas ayarlamasini istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran entry silinme sebepleri » her davranisi yesil isik olarak algilayan erkek » trabzonspor un 2008 2009 sezonu formalari » solcu futbolcular » git gidebilirsen » necati dogru » heartbreaker » catherine blake » bir ogrenci evinde gorulebilecek en igrenc sahne » dingilin basi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci