arkadas grubuna namahrem eklemeyenler 

kapat
  1. facebook'ta gördüm şimdi. saka misiniz diye sormak istedim. ya hani demokrasi saçmalığı filan tamam saygı duymaya çabalıyorum en azından da. ya hakkaten bu kadar beyinsiz olabiliyor mu herhangi başka bir canlı dünyada? kızlar yazmışlar oraya. haremlik selamlik olsun filan. o zaman seyhin sikini opme muhabbetleri de var bu kızlarda. misal yani sikimi öpün, bu nurlu desem öpecekler. 4. kadın olmaya razılar filan. 9 yaşında bekaretlerini sakallarina bit dusmus bi adama vermeye razılar.

http://www.facebook.com/i...group.php?gid=41646427278
    #4070257 (john doe, 10.10.2008 17:05)
  2. (bkz: şaka)
    #4070329 (KIZILMASKE, 10.10.2008 17:22)
  3. bir "namahrem" olarak gruptaki hatunlarin hepsine arkadas listesine ekleme teklifi yollama ve bu konuda israrci davranmayi gerektiren gruptur. kazayla falan ekleyen olursa ilk isim de opucuk yollamak olacak.
    #4070353 (oneydilan, 10.10.2008 17:29)
  4. namahrem eklemelerinden sonra kazasını da eklemek isteyecek insan müsvetteleridir.
    #4070477 (efrasyab, 10.10.2008 18:06)
  5. (bkz: sike sürecek akıl)
    #4070584 (icimdeki deniz, 10.10.2008 18:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadas grubuna namahrem eklemeyenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadas grubuna namahrem eklemeyenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadas grubuna namahrem eklemeyenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadas grubuna namahrem eklemeyenler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » kto » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » the dark knight » cartman joins nambla » trakya universitesi » dogrusal asenkron motor » sevgiliye lakap takmak » 11 aylik ihracatin 120 milyar dolar olmasi » gecenin bir yarisi acikmak » cari se » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » istanbul sokaklari » sadece turkiye de gorulebilecek olumler » devin harris » asdoper » oplegnathus fasciatus » duyarlilik » sonsuz kur » shirley hufstedler » salmonella shigella » kuaforun istenilen sacin aksini yapmasi