arkadas cevresi degistirdi oglumu 

kapat

1. oğluna bok kondurmayan anne söylemi.

- ya melahat ne oldu senin bu çocuğuna
    + ya hiç sorma nermin, arkadaş çevresi değiştirdi oğlumu eskiden böyle değildi.
    - ne demek yani, mete mi değiştirdi oğlunu. seninkinin tek arkadaşı mete, ne demek istiyorsun sen
    + şey kem küm.

edit:neyi kötüledin anlayamadım. kimin tavuğuna kış dedik bu entry'de
    #3747174 (tomamca, 31.07.2008 00:43 ~ 01:23)
  2. oğlunun durumundan muhtemelen habersiz annenin sözüdür. söz konusu da oğul kesin çetenin lideri çıkar.
    #3747186 (stalker, 31.07.2008 00:45)
  3. gerçek kesit'te konusu gecen elemanın ailesi canlandrımalar arasında camdan ışık giren karanlık bir ortamda elemanın nasıl bir karaktere sahip olduğunu nasıl davrandığını anlatığı zaman kullandıkları bir replik. bir diğeri de son zamanlarda hareketleri değişmeye başlamıştıdır.
    #3747205 (taharetmuslugu, 31.07.2008 00:49)
  4. (bkz: sozluk degistirdi benim oglumu)
    #3747217 (Xasimus, 31.07.2008 00:52)
  5. annemin pek sık kullandığı cümledir ki oğlunun milleti içkiye, sigaraya alıştırdığından habersizdir kadıncağız. *
    #3747224 (meksikaliyarimekmek, 31.07.2008 00:53)
  6. girdiği ortama göre şekil alan insanların ve karaktersizlerin çok olduğundan dolayı genelde annelerin söylediği doğru söz. gençken çok anlamsız gelir arkadaşlarım mı beni değiştirecek olur mu öyle şey diye düşünülür fakat yıllar ilerledikçe insan etrafındaki arkadaşlarının kendisini değiştirdiğinin farkına varır.
    #3747297 (Acz ve fakr, 31.07.2008 01:04)
  7. evladının ortamın piçi olduğundan habersiz anne söylemi.
    #3747318 (pergamon, 31.07.2008 01:08)
  8. (bkz: bir çocuk yetistirdim duzene yenik dustu)
    #3748140 (rikimikipiki, 31.07.2008 08:26 ~ 08:27)
  9. (bkz: gercek kesit)
    #3748148 (rendekar, 31.07.2008 08:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadas cevresi degistirdi oglumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadas cevresi degistirdi oglumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadas cevresi degistirdi oglumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadas cevresi degistirdi oglumu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » victor ikpeba » ogrenci evindeki ogrencilerin giysi durumlari » sonsuz nur » nathaniel fisher » aglatan kafe » kan guncesi » evet ogullar gomer babalarini » kurban bayramini katliam olarak gormek » matmazel » selim pusat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hal etmek » tuncay ozkan » insanlardan nefret etmek » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » yarus » rasyonel beklentiler teorisi » ford transit connect » j k rowling » otobuslerdeki duracak dugmesi » birthday card