arkadan vermek 

kapat
  1. (bkz: hak yolu varken bok yoluna girmek)
    #2590609 (ysfzyck, 14.11.2007 17:44)
  2. (bkz: kalın sıçmak)
    #2590625 (ankarakarakedisi, 14.11.2007 17:47)
  3. otobüsün kalabalık olmasından dolayı şoförün arka kapılarıda yolcu almak için açma eylemine giriştiği zaman yolcuların biletlerini uzatma şeklidir.
    #2590628 (elnino1907, 14.11.2007 17:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadan vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadan vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadan vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadan vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » action in the north atlantic » doymadim doyamadim » sevdiginden vazgecememek » brandon roy » a nightmare on elm street » merci beaucoup » anlamazdin » google chrome » uzun esek oynarken pantolonun yirtilmasi » birfevricocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » siyasetci vuran sira arkadasin » gossip girl » benim annem bir melek » hillside su » bedfordshire » okyanus altindaki fiber optik kablolar » mercedes i olan yazarlar » bab i esrar » yeni birakanlar icin sigara » bok atilan seyden olmaya calismak