arkadan uff onden iyy dedirten hatun 

kapat
  1. hayal kırıklığıdır
    (bkz: ukte)
    #3655481 (liverpoolmlt, 12.07.2008 20:10)
  2. (bkz: bana göre süt onlara göre çikolata)
    #3655496 (han ritm, 12.07.2008 20:13)
  3. (bkz: sürpriz yumurta)
    #3655584 (cok kastim 29 karakter rumuza, 12.07.2008 20:39)
  4. (bkz: arkadan görülen kız için yapılan güzellik tahmini)
    #3655618 (ENES, 12.07.2008 20:47 ~ 20:48)
  5. türk kızlarının genel profilidir.
    #3655647 (fatihkul, 12.07.2008 20:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadan uff onden iyy dedirten hatun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadan uff onden iyy dedirten hatun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadan uff onden iyy dedirten hatun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadan uff onden iyy dedirten hatun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » uludagsozluk un kocaman bir forum olmasi » quintuplets 2000 » american psycho » 2 girls 1 cup » eric djemba djemba » bir derdim var i suratina kapamak » kaan sezyum » mp4 24 » benim annem bir melek » ulak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » altin top » chip in » the killing » sevgilinin ailesi ile tanismak » handan kara » nitratex » pembe krampon » ruffles acili » saglik hizmetleri meslek yuksek okulu » devrimcilerin ve komunistlerin esek arisi olmasi