arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini 

kapat

1. Önce bir kızı görürsünüz arkadan, fiziği güzeldir hatta kalçaları da harikadır. Hemen bir yüz profili çizersiniz kafanızda ve önüne geçip bir şekilde bakarsınız. O da ne?! Lan maymun gibi bu be!

işte arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini; Genelde tutmayan tahmin.
    #3390944 (ENES, 13.05.2008 10:02)
  2. arkadan bakınca kız, önden bakınca erkek modelleri de bulunduğundan abazan genç nesili uyarmak boyun borcudur. Sakın ola ki görüntüye aldanılmamalıdır. bu uğurda nice yiğitler "hortum elinde gariban bahçıvan" moduna girmiştir, unutmamalıdır.

-oha lan mamut karıya bak!
    *yuh amınskim taş abi taş.
    -mamut ben bunu parmaklarım olum.
    *yapma abi günahtır.
    -gecenin bir yarısı bu kıyafetle ne işi var dışarda mamut? yollu bu yollu.
    *............
    -mamut plan şu.sen arkadan basacan ben önden. sonra yardırıcaz allah ne verdiyse.
    *peki abi.
    -3...2...1... ayır mamut. -huoopp zloopss- "bu ne lan?"
    +ne oldu tarraaam, beğenemedin mi?
    -mamut allah belanı versin. ibne çıktı bu.
    #3390997 (bloodsucker, 13.05.2008 10:18)
  3. yurdum abazan gençliğinin en büyük eğlencesidir. arkadan kalçaya bakıp ofs ne kayarım buna ta$ gibidir lan sence? gibi sorular sorup sokakta gezenleri deli ederler.
    #3391007 (cop kutusu, 13.05.2008 10:23)
  4. pakete, saçlara, yürüyüşe ve giyimine bakılarak tahmin edilen kız modeli.

çoğu kez tutmaz, çünkü kızların çoğunu saçları, paketi ve yürüyüşü hoştur ama alımlı, hoş, tatlı olan yok denecek kadar azdır.
    #3391105 (Anto, 13.05.2008 11:01 ~ 11:02)
  5. (bkz: bankamatik sırasında isimden karakter tahlili)
    #3391109 (kaleci sacli adam, 13.05.2008 11:03)
  6. -arkadan bakınca çoğu kız güzeldir. *
    #3391144 (kusmuk, 13.05.2008 11:12)
  7. gote gore tahmin yurutmektir. "duz sacsa trasli", "daginik, kivircik vb. sacli ise karman corman killandirilmis got" seklinde de sacin tarzina gore gotun kil durumu tahmin edilebilir.

su durumda, kizin suratina karsi gote benziyorsun, arti killisin denilebilir
    #3391149 (revolter00, 13.05.2008 11:14 ~ 11:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » gusta » dunya yetmez » objektif ahlak kurallari » gazel » kentacdis » ugg » beykoz dan kadikoy e yurumek » sozluk yazarlarinin itiraflari » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » aybars lebib » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » supply » shirley hufstedler » god is dead » devin harris » siddeti siradanlastirmak » turkiye yi bolmusler » futbol kulubu » karboran asit » elde lazer slayttan ders anlatmak » algi carpilmasi