arkada patlama olurken agir cekim yuruyen adam 


kapat
  1. tipik bir hollywood klişesidir. arkada bir araba havaya uçurulur ve terli ve gömleği yırtık tercihen suratı façalı karizmatik bir adam ağır çekimle yürüyüp ortamdan uzaklaşır. aynı zamanda silahının şarjörünü değiştirmesi makbuldür.
    #3320874 (otep shamaya, 26.04.2008 12:22)
  2. (bkz: horatio caine)
    #3320877 (abberline, 26.04.2008 12:22)
  3. (bkz: bomba patlattiktan sonra yavasca yurumek)
    #3320887 (larker, 26.04.2008 12:24)
  4. genellikle fonda gaza getirici bir şarkıyla karizma yapan adamdır. seyirciye 'bakın hemen arkamda kıyamet kopuyor ama hiç umrumda değil. kahramınım ulan ben, hiçbir şeyi iplemem.' diye mesaj veren ibnedir. hep özenmişimdir lan.
    #3320899 (oblomov, 26.04.2008 12:26 ~ 12:27)
  5. (bkz: polat alemdar) *
    #3320919 (maximus, 26.04.2008 12:30)
  6. patlamadan önce kahramanımız arkasını döner ve yürüken birden i got the power gibi bişeyler çalar ağır çekim var ya tabi adamın omzunun hizasında birkaç metre arkada yeredüşen zippoyuda görebiliyoruz.
    #3321041 (eko le pew, 26.04.2008 12:58)
  7. çılgın karizma yapan adamdır, "dünya yansa bana ne ben artistim işmdeyim gücümdeyim" mesajını vermektedir.
    #3321046 (venividivici, 26.04.2008 12:59)
  8. karizma yapacam diye patlama olurken bile kendinin ne olduğunu belli eden insan tipi..
    #3321061 (okey oynamayan dorduncu selim, 26.04.2008 13:04)
  9. kimi yazarların call of duty'de bu adam olma ile ilgili hayallerini gerçekle$tirmesini beklediğim adam.
    (bkz: plant the explosive)
    #3321066 (azwraith, 26.04.2008 13:05)
  10. ağırkanlı insandır.
    #3321102 (gwaihiri, 26.04.2008 13:14)
  11. sağır insandır.
    #3321143 (whuu, 26.04.2008 13:18)
  12. korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adamdan sonra en nefret edilen film karakterlerindendir şüphesiz. cool olma çabası, kendine güven, "sklemem ben böle şeyleri hafız!" tavırları felam harmanlanmıştır bunda. polat alemdar mısın lan sanki? ne bu tripler? kaç gitsene olay yerinden , fırsatın varken. ama yok ana, nerde bunlarda o tür zeki hakaretler.

    aslında şöyle 1- 2 tanesi, yine bu triplerlere girmiş ağır ağır yürürken şarapnel parçalarıyla dünya değiştirseler, görseler ebelerinin vietnamlarını ne ala, ne kadar huzur verici bi olay olur. hem bu diğerlerine de ders olur ki bi daha öyle gereksiz kahramanlık yapmaya kalkmazlar. hani bir tür ibretlik hikaye vak'ası gibi.. bi samanyolu dizisi gibi..
    #3409317 (jadeh, 17.05.2008 18:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkada patlama olurken agir cekim yuruyen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkada patlama olurken agir cekim yuruyen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkada patlama olurken agir cekim yuruyen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkada patlama olurken agir cekim yuruyen adam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » bir seviyorum bir sevmiyorum » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » tuncay ozkan » hanim dur kosma tansiyonun cikacak » trt 8 » yogurtlu biber » bitmesi gereken iliskiler » servet kocakaya » basliklar ile atismak » feridun duzagac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ridvan dilmen gs maclarini yorumlamasin kampanyasi » benim annem bir melek » menenjit » yeni alinan albumu ilk defa dinleme zevki » dogrusal asenkron motor » benim amcamin cevresi genis » 60 yasindaki kelebek » arif kemal » mp4 24 » hangimiz sevmedik